woensdag 5 december 2012

Stap in stijl de feestdagen in: Show off your shoes!

Gastartikel
 


Je kunt de gevulde kalkoen al bijna ruiken: de feestdagen komen heel snel dichterbij! En zoals het elke fashionista betaamt schuif jij pas aan tafel wanneer je er van top tot teen picobello uit ziet. Natuurlijk ben je al weken van tevoren bezig met de outfit die jij tijdens de diners op beide kerstdagen zal dragen. Heb jij deze al in de kast hangen, maar missen dé perfecte schoenen? Hier een aantal tips om je op schoengebied de feestdagen door te helpen.


Up and away!
Het belangrijkste element van jouw feestelijk schoeisel is de hak. Hoe hoger hoe beter! Iedereen weet dat wanneer een vrouw een paar schoenen met hakken draagt, deze een instant figuurcorrectie krijgt. Je billen komen goed uit in je cocktailjurk en bovendien krijg je benen tot aan je oksels! Deze winter kies je voor een normale hak of ga je voor een pump of enkellaars met plateauzolen. 
Met de kortingscode Brandos haal je een stijlvolle pump in huis die je ook met andere chique gelegenheden uit de kast kan halen:
http://www.uitmetkorting.nl/brandos/korting-brandos/kortingscode

 
Prikkelbaar
Wat je deze winter ook veel ziet, zijn schoenen met zogenaamde 'studs' erop. Door deze metaalachtige puntjes en versiersels krijgt een mooie schoen een ietwat stoerder uiterlijk. Combineer dit kekke en opvallende schoentje met een stijlvolle effen outfit en jij bent helemaal klaar voor de gevulde kalkoen.
Kijk maar eens met de Omoda kortingscode welke stoere pumps de online schoenenwinkel in het assortiment heeft:
http://www.uitmetkorting.nl/omoda/korting-omoda/kortingscode
 

Glamour all over the place
De laatste tip is waarschijnlijk de meest toepasselijke voor de feestdagen. Want wie pakt niet zijn mooiste juwelen en glitterende kledingstukken uit de mottenballen voor een schitterende avond? Dit jaar is dat helemaal on trend. Zowel kleding als schoenen zijn dit jaar één en al glitter! Ga voor een totale gouden of zilveren oufit. Van top tot teen gehuld in glitters: het mag!
Dankzij de actiecode van, van den Assem haal je deze fabulous shoes in huis en houd je nog een mooi bedrag over om te besteden aan heerlijke feestelijke bubbels:
http://www.uitmetkorting.nl/van-den-assem/korting-van-den-assem/
 
 
Wat zijn jullie 'must-have' schoenen voor de feestdagen?
 
 
Dit artikel is geschreven door: www.uitmetkorting.nl


2 opmerkingen:

  1. wauw mooie schoenen zeg! HEBBEN HEBBEN HEBBEN, haha. liefs!

    ik houd een giveaway, doe je mee? x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil de zilveren glitterpumps van vanharen! ;o

    BeantwoordenVerwijderen